A szőnyeg fontos része a lakberendezésnek

Puha, dekoratív szőnyeg

A modern burkolatok és a padlófűtés elterjedése óta sokan hagyják csupaszon a bútorok, berendezési tárgyak között szabadon maradt padlófelületeket. Azonban egy szőnyeg mindig otthonosabb és melegebb hangulatot teremt, mint akármilyen parketta, ezért ha a szoba teljes területét nem is, néhány kisebb részt érdemes egy-egy puha és dekoratív szövettel borítani.

A megfelelő szőnyeg változatok a helyiség dekorációjaként is szolgálhatnak és meghatározhatják az uralkodó stílust is. A színekkel és a mintázatokkal játszadozva modern, minimalista, klasszikus, vintage, retro és bohókás összhatást kelthetünk. Csak annyira kell odafigyelni, hogy a kiválasztott szőnyeg passzoljon az azt körülvevő tárgyakhoz. 

Ezt el lehet érni színbeli vagy árnyalatbeli egyeztetéssel, de erős kontraszttal is. Csak a képzelet szab határt a különféle megoldásnak, mert szőnyeg már szinte megszámlálhatatlan típusban kapható, így csak szabadjára kell engedni a fantáziánkat és a homedesinglakberendezes.hu webáruház megvalósítja az álmainkat.