Távfelügyelet teljes bizalommal

Biztonsági kamera

Biztonsági kamera

Aki értékeit meg szeretné őrizni, annak érdemes teljes körű szolgáltatást igényelni. Cégünk a különféle riasztók beszerzését és szakszerű felszerelését vállalja. Emellett a huszonnégy órás távfelügyelet szolgáltatást is biztosítjuk. Ilyen esetekben, amikor a riasztórendszer működésbe lép, szakképzett járőr megy ki a helyszínre.

A szakképzettség ilyen esetekben azért fontos, mert ez a helyzet nem veszélytelen. A távfelügyelet szolgáltatás mellett, természetesen, a tulajdonos által megadott telefonszámra is küldünk egy értesítést, de neki valójában semmi dolga nincs, hiszen a járőr elmegy a helyszínre.

Szerencsére, a riasztások legtöbbje nem veszélyes betörés miatt történik. Lehet, hogy a mozgásérzékelő aktiválja a riasztórendszert, vagy egy hosszabb áramkimaradás okoz galibát. De ilyen esetekben jobb, ha valaki a helyszínre megy és személyesen leellenőrzi, hogy mi történik.

Mindenesetre, a távfelügyelet teljes biztonságot ad olyan esetekben, ha a tulajdonos gyakran van távol, és nem tudja rendszeresen ellenőrizni a riasztót.