A torx kulcs készlet az ezermesterek kedvence

Torx kulcs készlet

A szett hatalmas segítség lehet, mert szinte mindent meg tud javítani általa. A torx kulcs készlet normál és nyelezett kivitelben is beszerezhető, hobbi és profi minőségben.

A garnitúra belső nyílású csavarok szerelésére alkalmazható, a feje hatszögletű lyukkal rendelkezik. A kellékek műanyag tokban találhatóak, így rendezetten helyezkednek el. A szerszámosládából nem hiányozhatnak ezek a darabok, mivel a bútoroktól kezdve egészen a kerékpárokig, bármit meg szerelhet vele. A szettben gömbvégű darabok is találhatóak, amelyek segítségével a mélyebben elhelyezkedő csavarokat is el tudja érni. Egyszóval a nehezen elérhető helyeken, valamint a kis méretű csavaroknál egyaránt megállja a helyét.

A torx kulcs készlet igénybevételénél sok időt tud megtakarítani, hiszen a szerelési műveleteket sokkal hamarabb elvégezheti. Ha az Ön szerszámosládájában még nincs jelen ez az összeállítás, akkor vásárolja meg bátran, mivel rengeteg problémát megoldhat általa! Mindenféle tekintetben rendkívül hasznos és nagy népszerűségnek örvend.