power bank

Vezeték nélküli töltést kínál a power bank

A hordozható eszközök, Murphy törvényéhez hasonlóan, képesek a legkényelmetlenebb pillanatban lemerülni: amikor felszállunk a buszra, egy fontos megbeszélés kellős közepén, vagy éppen akkor, amikor kényelmesen elhelyezkedünk a kanapén és megnyomjuk a Play gombot.

De ha mindig kéznél van egy hordozható power bank, akkor ezek a helyzetek könnyen elkerülhetőek. A piacon több száz power bank létezik és a kiválasztásuk nehéz lehet. Manapság, amikor sok különböző eszközt kell tölteni, egy ilyen kütyü nélkülözhetetlen dolog.

Nemcsak hosszú utazások vagy nyaralások alkalmával hasznos, hanem minden olyan helyzetben, ahol nincs konnektor a közelben. A nagyszámú intelligens elektronikus eszköz megjelenésével, mindenkinek szüksége van a feltöltésre.

Hiszen már nemcsak a mobiltelefont kell tölteni, hanem egyre bővül a lista: fejhallgatók, okosórák, hangszórók, táblagépek, laptopok. Tekintettel a legtöbb eszköz akkumulátorának elégtelen élettartamára, a legrosszabb pillanatban lemerülhetnek. A power bank bármilyen kompatibilis berendezés feltöltésére alkalmas.