Zárt és nyitott motoros bukósisak típusok

Motoros bukósisak

Nem lehet eleget hangoztatni, hogy a biztonságos motorozás megköveteli a megfelelő felszerelést. Azonban a védőruházat és a motoros bukósisak nemcsak a lehető legjobb védelmet szolgálja, hanem a kényelmet is, hiszen egy tempósabb vezetésnél kifejezetten zavaró lehet a szél, a látásban is gondot okozhat és még megfázással is járhat.

Azt bizonyára minden motoros tudja, hogy a stílusának megfelelő bukót érdemes választania. Ez azt jelenti, hogy azok, akik robogóhoz keresnek sisakot, inkább a nyitott típust keressék, hiszen a városi, kisebb sebességű közlekedésnél ez a célszerűbb. A motokrosszhoz és az enduro túrákhoz viszont a zártak ajánlatosak, mivel ezek a terepes utakon sokkal kényelmesebbek, a szél, a por nem jut be a viselőjükhöz.

Akik mind a városi forgalomban, mind pedig a túrákon felváltva részt vesznek, azoknak kifejezetten praktikus megoldás a felnyitható motoros bukósisak. Bármilyen célra is keressen sisakot, a tornadohelmets.hu webáruházban biztosan megtalálja az Önnek való típust!