A kötött ruha sok lehetőséget rejt

Kötött ruha

Kötött ruha

Nincs két teljesen egyforma gardrób, azonban van néhány alapdarab, ami minden nő szekrényében ott lapul. Ilyen például a kötött ruha, ami remek átmenetet képez a nyári lenge és a téli vastag öltözet között. Hűvösebb tavaszi, őszi napokon becsempészhetünk általa egy kis nyári hangulatot anélkül, hogy megfáznánk.

Télen, egy hosszú, meleg kabáttal remek alkalmi öltözet, hiszen egy étteremben, rendezvényen is jól mutat, de közben mégsem olyan vékony, mint egy selyem vagy más finom szövetanyag. A kötött ruha jól mutat félcipővel és csizmával is, attól függően, hogy milyen kiegészítőket választunk mellé, vagyis abba az évszakba illeszthetjük be, amelyikbe csak szeretnénk.

Ha Önnek még hiányzik a szettjéből egy ilyen sokszínű darab vagy a régit cserélné le már valami trendibbre, akkor látogasson el a catwalker.hu weboldalra, ahol most kedvezményesen szerezhet be néhány igazán mutatós darabot! Az akció a készlet erejéig tart, ezért ne késlekedjen, mert még pont Ön előtt csapnak le álmai kötött ruha példányára!