Minden igényt kielégítő napszemüveg

Napszemüveg

Napszemüveg

A szem megóvása rendkívüli jelentőségű, kiváltképp a káros ultraibolya-sugarak elleni védelem a nagyon fontos. Ehhez az UV-védelemmel ellátott napszemüveg tökéletes megoldást biztosíthat.

Amennyiben lehetséges, miért ne párosulhatna a hatékonyság a modern stílussal? Az Optikaland széles kínálatában rengeteg ilyen modell található. Minden egyes raktáron lévő termék száz százalékban véd a káros napsugarak ellen.

A keret anyagát tekintve van fém- és acélkeretes, valamint ezeknek a kombinációja is. A napszemüveg vásárlása előtt a lencse filter kategória meghatározása alapszempontnak minősül. A választékban kettes vagy hármas kategóriájú lencsék a választható opciók.

Az előbbi közepesen színezett lencse, és átlagos napsütésben ajánlott, utóbbi pedig sötét lencséjű, és ennek megfelelően erős napfény ellen használatos. Világmárkák széles skálája van felvonultatva a honlapon, olyanok, mint a Mexx, Oakley, Ray-Ban, Pola by Opal, Nike, Liu-Jo, Elevenparis vagy az Emporio Armani. Egy ilyen felsorolásból bárki találhat magának egy minőségi napszemüveget.