szendvicspanel

A legnépszerűbb szendvicspanel gyártó cégek Magyarországon

A professzionális feladatok elvégzéséhez, mindenekelőtt megfelelő alapanyagokra van szükség. Ezek beszerzésére több lehetőség nyílik, hála a piacgazdaságnak. Nehezen találni már olyan terméket, amit csak egyetlen gyártó készít.

A versenyhelyzet azonban nagy előny a vásárlóknak, mert így a költségek optimalizálása mellett, a magas minőség elérésére ugyanúgy törekednek a vállalkozások. Minden cég abban érdekelt, hogy őt válasszák, ezért rendszeresen kínál egyedi ajánlatokat és visz végbe olyan fejlesztéseket, amikkel tovább tudja fokozni az érdeklődést. Itt van máris egy konkrét példa a szendvicspanelek formájában.

A szendvicspanel igazi aduász

Az elmúlt években igen sok építkezés történt országszerte. A magánszektor mellett, a mezőgazdaságban, iparban ugyanúgy rendre születtek meg a különböző igényeket kiszolgáló épületek. A szendvicspanel az a valóban sokoldalú termék, amit külső- és belsőépítészeti munkákhoz egyaránt fel lehet használni.

A többnyire acéllemezek, úgynevezett fegyverzet által közrefogott töltelék vagy mag, általában valamilyen hőszigetelő anyag. Ez lehet poliizocianurát (PIR) hab, poliuretán (PUR) hab vagy kőzetgyapot (KGY). Az így kialakított elemet szigetelésre, csarnokok, hűtőházak készítésére, térelválasztó elemként ugyanúgy lehet alkalmazni. Jóformán csak a képzelet szab határt a kihasználásának. Országosan több cég is foglalkozik a készítésével, amilyen a Metal-Sheet Kft., az Unifer Kft..

A Pascal szendvicspanel gyártó cég is népszerű Magyarországon. A Békés megyében, azon belül pedig Vésztőn, 1998 óta működő vállalkozás elvégzi többféle acéltermékek, közöttük szendvicspanelek készítését, méretre vágását, országos kiszállítását. Telefonos egyeztetést követően lehet választani az eltérő színek, profilok és méretek között. Minden elképzelés kielégíthető költséghatékonyan.

Természetesen, az eltérő árnyalatok és egyéb jellemzők tekintetében az árak is változnak. A típusonként bevizsgált elemek, amelyek tűzvédelmi besorolással rendelkeznek, biztosan nem fognak csalódást okozni. Mindössze a beszerelésükről kell gondoskodni, mert az összes többi dolgot a gyártó biztosítja.

Egyszerűen beszerelhető a szendvicspanel

Odahaza is bármikor szükség merülhet fel erre a terméktípusra. A könnyűszerkezetes rendszereket, egy vállalkozó jellegű, a barkácsolásában jártas személy gond nélkül felhúzhatja. Ilyen formában, ha szeretnéd az udvarodat kiegészíteni egy garázzsal, hogy az autódnak a sok szabadban töltött év után végre legyen fedett helye, akkor most erre itt a lehetőség!

Csak egy stabil vázra lesz szükség, ami készülhet fából vagy fémből ugyanúgy. Erre kívülről egyszerűen felfogathatóak a szendvicspanelek, amik garantálni fogják a remek szigetelést. A falak mellett, még a tető is kialakítható ilyen módon, akár direktben. Természetesen a megfelelő praktikákat érdemes figyelem előtt tartanod, hogy megakadályozd a nedvesség bejutását.

Amennyiben van lehetőséget több költséget áldozni a műveletre, akkor a paneleket tovább burkolhatod trapézlemezzel, így még egyedibb eredményt érhetsz el. Belső válaszfalakat, de akár állmennyezetet is készíthetsz a szendvicspanelekből. Tedd le a voksodat a magas minőség és egyben a Pascal mellett!