A megbízható működéshez válasszuk a K-Rain PRO150-1 BB mágnesszelepet!

K-Rain PRO 150-1 BB mágnesszelep

Az öntözőrendszer zónáinak működtetéséért a mágnesszelepek felelősek. Léteznek átfolyás szabályozós, amikor beállíthatjuk az átfolyó víz mennyiségét és szabályozás nélküli, valamint külső vagy belső menetes szelepek. Ez utóbbi kategóriába tartozik a K-Rain PRO 150-1 BB mágnesszelep.

Mind a tervezőknek, mind a kivitelezőknek fontos jellemző a nagy teherbírású, hosszú élettartamot biztosító belső membrán, valamint a széles körben történő használhatóság. A külső öblítő csavarnak köszönhetően, könnyen és gyorsan helyezhető üzembe a locsolórendszer.

Kiemelt fontosságú, hogy a megfelelő mágnesszelepek kiválasztása szakember segítségével történjen, mivel a hosszú távú, precíz és hatékony működés minden megbízó és kivitelező elsődleges célja. Magas minőségű termékek beszerzésére törekedjünk, mint amilyen a K-Rain PRO 150-1 BB mágnesszelep is! Alapanyaga erős PVC, ami rozsdamentes, UV sugárzásnak ellenálló, így magas fokú igénybevétel esetén is kitűnően teljesít. A kézi indítás és zárás egyszerűen elvégezhető.