A Platinum Adult Chicken kutyatáp mindent megad a kedvencének

Platinum Adult Chicken kutyatáp

Ha kedvenceink táplálkozásáról van szó, akkor is érdemes a minőséget szem előtt tartani, mert csak egy nívós termék tartalmazza az összes olyan összetevőt, amire az egészséges és boldog élethez szükségük van. Például a Platinum Adult Chicken kutyatáp jó választás lehet, ugyanis nagyon magas a hústartalma, ami a legtöbb termékről nem mondható el, még a közismertebb, médiában szereplő változatokról sem.

A Platinum Adult Chicken kutyatáp 70%-a friss csirkehús, amit rizzsel és kukoricával főznek össze, hozzáadott folyadék nélkül. Az elkészült elegyet lassan szárítják ki, amivel biztosítani tudják, hogy az értékes vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek nem vesznek el.

Továbbá, ennek az elkészítési módnak köszönhetően, a Platinum Adult Chicken kutyatáp nagyon puha és omlós, így nem kell beáztatni, mert még az érzékeny fogazatú, válogatós kutyusok is könnyen meg tudják rágni. Ha ezt szeretné adni a négylábújának, akkor nincs szükség átszoktatásra, hanem azonnal válthat és a könnyű emészthetőség érdekében az a legjobb, ha egyéb eledelt nem is kap mellé.