szem masszírozó

A szem masszírozó pozitív hatásai

Hosszabb számítógépezés vagy vezetés után a szem elfáradhat. A szem masszírozó készülék használatával vérbőséget generálhat az érintett rész környékén, ami frissességet eredményez. A szerkezet különböző módszerekkel pihenteti az arc izmait.

Képes hő, mágnes, negatív ion terápiára, ezek mellett légpárnás és vibrációs masszázsra. Az alkalmazása különösen indokolt azoknak, akik gyenge vagy rövidlátásban szenvednek. Jelentős mértékben csökkenti az irritációból és az érzékenységből adódó tüneteket.

A szem masszírozó hatékonyan lép fel a ráncok, illetve a szem alatti táskák ellen, sőt, lassítja a könnycsatornák feltöltődését és megerősíti a szemlencsét. A vibrációs masszázs jótékony hatásai már az első alkalom után érezhetőek. Eleinte furcsa érzés lehet, mivel az arc nincs hozzászokva az efféle mozgáshoz.

A kellék alkalmazása előtt és után alkoholos, puha kendővel törölje át, higiéniai okokból. A szem masszírozó igénybevétele javasolt napi 3 alkalommal, amelyek időtartama lehetőleg ne legyen kevesebb, mint 10-15 perc.