tejsavó fehérje

Miért ajánlott a tejsavó fehérje?

A testépítők és a sportolók előszeretettel fogyasztják, mivel rengeteg egészségügyi hatása van. A tejsavó fehérje jelentős mértékben hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, amelyeket a szervezet nem képes előállítani. Könnyen emészthető, aminek köszönhetően a felszívódási ideje igencsak gyors.

Telítettségérzetet okoz, így azok is bátran fogyaszthatják, akik szeretnének néhány kilótól megszabadulni. A legjobb, ha a tejsavó fehérje bevitelére edzés után 1 órán belül kerül sor. Ez persze nem azt jelenti, hogy máskor ne lehetne pótolni.

Az idősebb korosztálynak is ajánlott, hiszen a kor előrehaladásával csökken az izomtömeg. Ez számtalan problémát eredményezhet. A készítmény fogyasztásával sokkal fittebben és energikusabban fogja érezni magát, ami az életminőség javulásához vezet.

A tejsavó fehérje az immunrendszer erősítésében fontos szerepet tölt be, sőt, a vércukorszintre is pozitív hatást gyakorol. Ha az egészséges életmód híve, akkor iktassa be a mindennapokba!