Thesera

Thesera lifting kezelés

Amennyiben Ön is szeretné műtéti eljárás nélkül feszesíteni a bőrét, akkor próbálja ki a Thesera kezelést, ami csupán 65 percet vesz igénybe! A speciális eljárás során olvasztott PDG szálakat juttatnak a bőrbe, ami már azonnal lifting hatást képes elérni. A Thesera hatóanyagai speciálisan a feloldódott PDG szálakhoz lettek kifejlesztve. Azonban a kezelés megkezdése előtt a bőrt elő kell készíteni. Ez tartalmaz egy alapos tisztítást és hámlasztást. Fontos megemlíteni, hogy a Thesera kezelés csak és kizárólag maximálisan tiszta, ápolt bőr esetén fog látványos eredményt produkálni.

A speciális eljárás nem jár fájdalommal. Ez nem egy szikével és tűvel végzett folyamat. Itt gyakorlatilag egy könnyed, egyszerű hámlasztás után kerül sor a szálak bőrbe történő felvitelére. A PDG szálak, amikor feloldódtak, akkor kerülnek rá a bőrfelszínre. Erre felhelyeznek egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett maszkot, majd kezdődhet a varázslat. Ugyanis a különleges szálak a bőrrel érintkezve reakcióba lépnek és beépülnek. Ezalatt pedig felvesznek egy szilárd állapotot, amivel gyakorlatilag megtörténik a lifting hatás.

A Thesera kezelés fájdalmas?

Bizonyára Ön is kicsit tart, amikor az arcáról van szó vagy azzal kapcsolatos kezelésről. Valóban érzékeny terület, hiszen rengeteg kis erecske és ideg húzódik meg a bőrfelszín alatt. A Thesera eljárás volument ad a bőrnek mindenféle fájdalom nélkül. Sokan félnek, amikor hámlasztásról és olvasztott PDG szálakról van szó, azonban a félelem alaptalan. Sem a könnyed hámlasztás, amivel egy tiszta bőrfelszínt lehet elérni, sem a szálak felhelyezése nem jár kellemetlen érzéssel. Ha úgy érzi, hogy az idő múlásával megereszkedett a bőre, akkor érdemes kipróbálnia a Thesera kezelést. Csupán 65 percet vesz igénybe és már az első alkalom után is látványos eredmény érhető el.

Valljuk be, hogy a hölgyek nagyon hiúak tudnak lenni, ha a szépségükről és a fiatalságukról van szó. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok pedig sokkal halványabbak lesznek és fokozatosan javulnak. Az egész eljárás kulcsfontosságú része a teljesen tiszta bőrfelület. Ha az nincs meg, akkor a kezelést sem lehet végrehajtani.

Miként történik a Thesera kezelés?

Először is meg kell tisztítani és le kell hámlasztani a bőrt. Ez nem kémiai szintű hámlasztás lesz, amikor az egész bőr lehámlik. Ez csupán egy tisztítási folyamat lesz. A Thesera eljárás legfőbb ismérve, hogy a bőr kollagéntermelődésének a fokozására összpontosít. Bizonyos kor után a bőr kollagéntermelése csökken, az pedig kisebb-nagyobb ráncokat fog eredményezni. Ha a kollagéntermelés alacsonyabb szintű lesz, akkor a bőr rugalmassága is csökkeni fog.

Azonban az olvasztott PDG szálak a bőrbe kerülve megszilárdulnak. A szilárdulás folyamata miatt pedig az arc úgy fog kinézni, mintha egy ráncfelvarráson esett volna át. A szikementes megoldás teljesen fájdalommentes és 1 óránál többet nem vesz igénybe. Akik elmúltak már 40-50 évesek és szeretnének kicsit fiatalosabban kinézni, mindenképpen böngésszék végig a razal.hu weboldalt! A honlapon rengeteg információt találhatnak a különleges eljárásokkal kapcsolatban.

A Thesera kezelés mindenkinek megfelelő?

A természetes folyamatokat nem lehet befolyásolni. Az, hogy kinek milyen ütemben és mértékben ráncosodik a bőre többnyire a genetika és bizonyos külső tényezők befolyásolják. A Thesera feszesíti a bőrt, ami által tömörebb érzetet biztosít az arcnak. Azonban ez nem azt jelenti, hogy úgy fog kinézni a kezelés után, mint aki ráncfelvarráson esett keresztül, de közel azonos eredményt lehet elérni.

Természetesen ehhez szükséges a bőr megfelelő előkészítése. Ezt a lépést tilos kihagyni, hiszen a kezelés alapvető kritériuma a maximálisan tiszta bőrfelület. Az előkészítés magába foglalja az alapos tisztítást és a hámlasztást. A különböző savak, amiket a kezelés során használnak, segítenek simábbá és egységesebbé varázsolni a bőrt. A savakhoz kapszulákat is alkalmaznak, amelyek segítik a felszívódást. Minden összetett folyamat, így egyik lépés sem kihagyható. Ezért is vesz igénybe az eljárás 1 óra hosszát.

Milyen savakat használnak?

A különféle kozmetikai kezeléseknél olyan savakat is alkalmazhatnak, amelyek enyhe hámlasztó hatással rendelkeznek. Esetleg lelassítják vagy meggátolják a faggyútermelést és fokozzák a kollagéntermelést. A Thesera kezelés során TDN technológiával készült kapszulákat használnak, amik lehetővé teszik a savak stabilabb és gyorsabb felszívódását. A szalicilsav például segít csökkenteni a bőr öregedéssel kapcsolatos jeleit, feszesíti a bőrt és egységesíti az arcbőr pigmentjeit.

Továbbá képes az eltömődött pórusokat megnyitni és felszabadítani, amivel egy tisztább arc érhető el. A glikolsav antioxidás-tartalmú, ráadásul az UV-sugárzás által károsodott bőrt képes helyre hozni. Ezen kívül világosítja a pigmentfoltokat és segíti a bőr gyógyulását. A Thesera eljárás során használt tejsav tökéletesen tisztítja a bőrt és tonerként is ideális választás. Amennyiben Ön is szeretne fiatalosabbnak tűnni, de nem választana hozzá sebészeti eljárást, akkor a Thesera biztosan tökéletes lesz. A speciális maszk, amit az olvasztott PDG szálak felszívódásához megalkottak, a lifting eljárás végén kerül felhelyezésre.