Utazójáróka

Könnyedén összecsukható gyermek járóka

Egy könnyedén összeszerelhető gyermek járóka minden kisbabás családban óriási segítséget jelent. Ha az édesanyának főznie vagy dolgoznia kell, akkor a kicsit addig le kell foglalni. Ehhez tökéletes megoldást kínál az utazójáróka, ami pár mozdulattal szétnyitható. A könnyű és praktikus anyagnak köszönhetően, kirándulásokhoz és nyaralásokhoz is magunkkal tudjuk vinni. Az átlátszó oldalháló lehetőséget jelent a gyermeknek, hogy megfigyelhesse a körülötte zajló eseményeket. Egyfajta biztonságot jelent számára, hogy nézelődhet, hiszen láthatja a szüleit és a családtagjait.

A gyermek járóka többféle mintával és színben megrendelhető a pindurka.hu webáruházból. Amennyiben egy zipzáros ajtóval ellátott verzió mellett tennénk le a voksunkat, akkor jó választás az összecsukható Milly Mally Fun Mint Bear elnevezésű termék. Az újszülött kortól használható kompakt méretű utazójáróka hálós oldala biztosítja a megfelelő légáramlást, nagyobb mozgásszabadságot adva a kisbabának. Az 1×1 méteres termék nagy és biztonságos játékteret nyújt. Napjainkban a gyermek járóka megvásárolható négyzet, kör és sokszög alakban egyaránt. A mobilitást a felszerelt kerekekkel tudjuk egyszerűbbé tenni. A különleges bababirodalom a játék és a pihenés szigete is egyben.

A gyermek járóka biztonságos és kompakt

Minden szülő tisztában van vele, hogy a gyermekek szeretnek játszani, igénylik a folyamatos figyelmet és azt, hogy a középpontban lehessenek. Egy utazójáróka különféle magassággal és méretben érhető el manapság. Ez a különleges termék szinte minden családban megtalálható, ahol nincs állandó segítség. Gondoljunk bele, hogy ahol nincsenek testvérek és nagyszülők, ott bizony állandó küzdelem a mindennapok megoldása. A gyermek járóka lehetőséget biztosít arra, hogy a kicsi lefoglalhassa magát játékosan, ameddig anya vagy apa elintézi a feladatait, legyen az főzés, mosás vagy takarítás. A hálós oldalfallal ellátott gyermek járóka biztosítja, hogy a lurkónak folyamatosan friss levegő áramolhasson a játéktérbe.

A sok plüss, kisautó és kirakós segítségével igazi gyermekbirodalom varázsolható belőle. Sőt! Ha kint szeretnénk tevékenykedni a jó időben, akkor sem kell lemondanunk a kertészkedésről. Az utazójáróka a teraszon vagy ahol éppen gyomlálunk, ültetünk, locsolunk, egy gumis lepedővel letakarva, garantálja a kisded pihenését. A gyermek járóka belső részében sokszor elhelyezésre kerülnek kapaszkodók, amikkel a kicsi fel tudja húzni magát. Így a mozgásfejlődés is gyorsabban megindulhat.

Rózsaszín utazóágy, ami garantálja a pihenést

Ha kisgyermekkel tervez utazni az ember, akkor sokszor megnehezítheti a pihenést az új és szokatlan környezet. Szerencsére, erre manapság már számtalan megoldást kínálnak az üzletek. Többek között idetartozik a praktikus utazóágy is, ami teljesen egyedivé varázsolható. A rengeteg kiegészítő, ami megvásárolható hozzá, segít lefoglalni a gyermeket. A teljesen kompakt, hordozható méretre történő összecsukás, csupán pár mozdulat segítségével megtörténhet. Újszülött kortól kezdve, egészen 4 éves korig lehet használni, bárhol és bármikor összeállítható.

Ha a gyermek nem szereti az új helyeken való alvást, akkor a rózsaszín utazóágy garantálni fogja az elalvást. A kényelmes és ergonomikus kialakítás segíti a kisded nyugodt pihenését és a gerincét sem terheli meg. Továbbá elmondható, hogy az utazóágy használata biztonságos. Ugyanis megtalálható benne egy olyan szerkezet, ami megakadályozza a hirtelen összecsukódást. A Pindurka honlapján például számos remek márka képviselteti magát, amik mind-mind magas minőségű termékeket gyártanak. A rózsaszín utazóágy elérhető emelhető fekvőfelülettel, különböző játékokkal, szúnyoghálóval, ringató szerkezettel és pelenkázó feltéttel is. Így még kényelmesebbé tehető a gyerkőc időtöltése.

A rózsaszín utazóágy praktikus és megbízható

Amikor valamilyen hordozható kiságyat vásárolunk, akkor ne feledkezzünk meg a következő szempontokról! Fontos, hogy az utazóágy kényelmes és ergonomikus kialakítású legyen. Nem elhanyagolható az sem, hogy miként tudjuk be- és kipakolni az autóból. Hány ember kell ahhoz, hogy egyáltalán összeállítsuk? Legyen rajta szúnyogháló vagy pelenkázó betét? Ezek mind-mind olyan kérdések, amelyeket még a rózsaszín utazóágy megrendelése előtt el kell döntenünk. Először is meg kell értenünk, hogy mire tudja használni a lurkó.

Röviden elmondható róla, hogy ez egy kompakt, könnyedén összeszerelhető mobil kiságy. Nagyon kényelmes és hosszabb távú igénybevételre tervezték. A maximális teherbírása 15 kilogramm. Napjainkban elérhetőek kisebb és nagyobb felszereltségű modellek is. A Lionelo Flower rózsaszín utazóágy matracmagassága 2 pozícióban állítható. Amikor a baba már fel tud állni, akkor érdemes alacsonyabbra helyezni a fekvőbetétet. A hordozható táska és az interaktív játékhíd mellett, megtalálható rajta egy oldalsó bejárat, így pedig járókaként is funkcionálhat. Gyakorlatilag a kicsi aludhat benne, ha elfárad vagy játszhat, ha éppen elemében érzi magát, vagyis többféle módon is hasznos kellék.