A vízlágyító főbb előnyei

Vízlágyító

Vízlágyító

Mint minden eszköz, így a vizet lágyító berendezéseket illetően is megfigyelhető a fejlődés és modernizáció, ezért a mai modellek teljes mértékben túlszárnyalják a régieket.

A vízlágyító korszerű jellegét mi sem igazolja jobban, mint a tény, hogy olyan modellek is megvehetőek, amelyek hihetetlen teljesítményre képesek, megtartva a hatékonyságot és eredményességet. Ezáltal a társasházak, ipari létesítmények, üzemek nagyobb vízigénye esetén is helyt tudnak állni.

Ezeket ipari vízlágyító névvel is lehet illetni. Mindenképp említést érdemelnek a két- és háromoszlopos fajták, amelyek temérdek előnnyel bírnak. Itt nem szabad kifelejteni, hogy az összes megtalálható oszlop külön vezérlőfejjel bír, ezért egyértelműen képesek a teljesítményüket megduplázni vagy éppen megtriplázni.

Mivel a vezérlőfejeket kommunikációs kábel köti össze, ezért azok figyelik az üzemállapotokat. A vízlágyító esetében, egyszerre csak egy fej képes regenerálni, ami által garantált a megszakítás nélküli működés, akár 24 órán át.