Az airsoft felszerelés elemei

Airsoft felszerelés széles választékban

Airsoft felszerelés széles választékban

Egyre nagyobb divat nálunk is az airsoft. Ez a taktikai csapatjáték a múlt század második felében született meg Japánban, de néhány év alatt az egész világon elterjedt. Az airsoft felszerelés bármelyik szaküzletben beszerezhető, ahol hasonló termékeket forgalmaznak. Sőt, egyre több webáruházat is találhatunk már, ahol jó áron juthatunk hozzá ezekhez az eszközökhöz.

Az airsoft felszerelés legfontosabb eleme minden bizonnyal a fegyver. Ezek kiváló másolatai a valódi fegyvereknek, ugyanakkor jóval kisebb energiával képesek kilőni a műanyaggolyókat.

Az airsoft fegyverek műanyagból készülnek az esetek többségében, így csak első ránézésre tűnnek valódi fegyvernek. A játék lényege, hogy egy kiváló taktikával legyezzük az ellenfél csapatát.

A játék során a becsületnek is nagy szerep jut, ugyanis ezek a golyók nem hagynak festéknyomot, így ha valakit eltalálnak, annak jeleznie kell a találatot. Az airsoft felszerelés fontos tartozéka még a védőszemüveg is és gyakran a terepszínű zubbony meg a nadrág.