Az auto ajto nyitás a szakik dolga

Az auto ajto nyitás a szakik dolga

Az auto ajto nyitás a szakik dolga

Az a nagy helyzet a jelenlegi szupertechnológiákkal, hogy mindent egy rendszerben szeretnének összpontosítani, hogy egyetlen helyről lehessen mindent irányítani. Ezzel semmi baj nincs egészen addig, amíg valami balszerencse folytán a rendszer meghibásodik. Ez a modern autókban sincs másképpen, egyszer csak arra ébred a tulajdonos, hogy nem tudja kinyitni a saját kocsija ajtaját.

Az auto ajto nyitas automatikus változatának az a nagy hátránya, hogy a szerkezethez kívülről már hozzá sem lehet férni, hiszen az elektromos nyitáshoz már nincs szükség mechanikai zárra.

Ez rendkívül modern külalakot ad a gépkocsinak, de ugyanakkor óriási gondot jelent a meghibásodáskor. Azt a zárszerkezetet amihez nem lehet hozzányúlni, lehetetlenség megjavítani. Az auto ajto nyitas ilyen esetekben szakember dolga, aki speciális eszközök bevetésével tudja kipattintani a zárt blokkoló kallantyút. Fontos dolog, hogy előtte ne feszegesse senki az ajtót, hogy a szerkezet ép legyen! A megfeszült szerkezetet csak töréssel lehet kinyitni.