Kriella termékek webáruháza

Krill rákok

Krill rákok

Cégünk Lettországból indult, néhány évvel ezelőtt indult és első osztályú táplálék kiegészítő gyártásával, forgalmazásával foglalkozunk. Elsősorban a krill rákokból készült, Omega 3 és 6 zsírsavat tartalmazó kriella olajok kapszulázott formában történő árusításával foglalkozik.

Olyannyira elkötelezettek vagyunk a termék iránt, hogy a cég nevében is megtalálható a krill rákocskák neve. Mellette, még néhány magas hatóanyag tartalmú táplálék kiegészítő is megtalálható a webáruházunkban.

A kriella cég egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, ami maximálisan igyekszik megtalálni az egyensúlyt a fenntarthatóság és a piaci igények között. Nagyon sokan döntenek a természetes összetevőkből álló táplálék kiegészítők mellett, hiszen ezek mellékhatásoktól mentesek.

Ahol még csak a megelőzésről beszélünk, ott nincs szükség gyógyszerekre. Illetve ott is használhatóak ezek a készítmények, ahol még csak enyhe problémák jelentkeznek. A kriella webáruházában igyekeztünk minél több információt megadni a termékekről, ezzel is segítve a vásárlókat.