okos riasztórendszer

Az okos riasztórendszer nagyon elterjedt

Napjainkban egyre több ingatlanban fedezhető fel, ami egyáltalán nem véletlen. Az okos riasztórendszer az illetéktelen behatolókkal szemben magas szintű védelmet garantál. A nap 24 órájában működik, így az értéktárgyait mindig biztonságban tudhatja.

A kiépítése szakértelmet követel, ezért érdemes profira bízni. Alaposan meg kell tervezni minden lépést, ezért a folyamat a helyszíni felméréssel veszi kezdetét. A szemle során a mester meghatározza hány darab szenzor kell ahhoz, hogy a biztonság teljes legyen. Az okos riasztórendszer összes érzékelője összeköttetésben áll a központtal, így a betörőknek semmi esélyük nincs bejutni az ingatlanba. Az esztétikus kialakítású LCD kijelző gondoskodik az egyszerű és gyors kezelhetőségről.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy távolról is vezérelhető. Az utasítások az okostelefonon keresztül továbbíthatóak. A világ bármelyik pontjáról irányítható a megfelelő applikáció által. Az okos riasztórendszer aktuális állapotát mindig figyelemmel követheti, így nyugodt lehet a nyaralás alatt.