Az all in one számítógép nem rondít bele otthona stílusába

All in one számítógép

All in one számítógép

Mint általában minden területen, számítógép vásárlás esetén is, egyénenként változnak az igények. Van, akinek a nagy teljesítmény és a bővíthetőség a fontos, másnak pedig főként az esztétikus megjelenés és a praktikus megoldások.

Az utóbbi csoport tagjai előszeretettel döntenek az all in one számítógép modellek mellett, ugyanis sokkal kevesebb helyet foglalnak és még azzal az óriási kábelrengeteggel sem kell megküzdeni, ami a hagyományos asztali gépek természetes velejárója. Az all in one számítógép rendkívül designos, elsőre pillantásra monitornak hihetnénk, ugyanis a kicsi méreteket öltő hardver rész a képernyő mögé vagy alá van elrejtve.

Egyetlen vezetékkel és dugasszal működtethető, így a huzalok sem rontják az összképet. Hátránya, hogy nem igazán bővíthető és az alkatrészek cseréje is nagyon körülményes, de aki csak kapcsolattartásra és böngészésre használja, azt az eredeti tartozékokkal is hosszú időkig képes kiszolgálni az all in one számítógép. Ha Ön is szeretne egy ilyen praktikus példányt, akkor a www.ceocomputer.hu weboldalon megismerhet néhány alternatívát.