Dunlop téli gumi Noise Shield technológiával

Dunlop gumiabroncs

Minden gyártó alaposan felkészül a következő szezonra és évről évre újabb modelleket dobnak piacra, amik egy kicsiben eltérőek és jobbak az előzőeknél. A Dunlop téli gumi vitathatatlanul közkedvelt és mindig remek helyezéseket ér el az ADAC teszten, így nem csoda, hogy méltán ajánlja több szakértő is.

Volt ideje ennyire kiforrott termékeket előállítani, hiszen már több mint egy élvszázada kezdték el az első gumiabroncsok gyártását. A Dunlop téli gumi érdeme az is, hogy kialakította a Noise Shield technológiát, amely szabadfordításban Zaj Pajzsot jelent.

Ez annyira hatékonynak bizonyult, hogy felére csökkentette az utastérben keletkező menetzaj mértékét. Így sokkal nagyobb komfortérzetet kapunk még egy több órás út során is, mert nem vagyunk kitéve annak a monoton búgásnak.

A Dunlop téli gumiban különleges keveréket alkalmaztak, ami a Silica-Plus névre hallgat és a cég saját fejlesztése, amire joggal lehetnek büszkék az elért eredmények alapján. Ilyen abroncsokkal élvezetes lesz a vezetés és ami ennél is fontosabb az, hogy kimagaslóan biztonságossá teszik az autót.