Pantech B

Egyedi felépítéssel bíró Pantech B termékcsalád

Vannak olyan döntések, amelyek meghozatalát semmilyen körülmények között sem szabad elkapkodni. A tökéletes tűztér kiválasztása a lakásba is idetartozik. Ha többet szeretnénk, mint a hagyományos megoldások, akkor megfontolandó a Pantech B kandallóbetétek valamelyikének beszerzése. A Technical Kandalló saját gyártmányú termékéről van szó, ami sokéves fejlesztés eredménye.

A kisebb teljesítmény kifejezetten energiahatékony, remekül ellátja a feladatát bármilyen helyzetben. A 4 mm falvastagsággal, samott-vermikulit béléssel rendelkező Pantech B öntvény füstcsappantyúval, füst- és lángterelő rendszerrel van felvértezve. A biztonságot csak tovább fokozza a külső légbevezetés, ami ilyen formában a hatásfokot szintén növeli.

Hab a tortán a NERO üvegezés, ami maximális látványt kínál. A jövő technológiája most elérhető megfizethető áron a Pantech B formájában. A döntés mindezek után egyértelműnek mondható, de bármilyen kérdés esetén, a kandallos.hu weboldal munkatársai örömmel állnak rendelkezésre és még a beszerelést is elvégzik.