TRITONE MONSTER elektromos ágaprító gép

Ez lenne az egyik legnépszerűbb elektromos ágaprító gép?

Az őszi kerti munkák ideje nagyon hamar elérkezik, hiszen hamar eltelik a nyár. Ebben az évszakban jó elvégezni a metszést és a gallyazást, ami tetemes mennyiségű hulladékot eredményezhet, amit egy remek ágdarálóval csökkenthetünk le minimálisra. Nem véletlen, hogy sokan érdeklődtek már a TRITONE MONSTER elektromos ágaprító gép iránt. Kisebb és nagyobb típusú ágdaráló egyaránt megtalálható a Novara Coop Kft. nevű családi vállalkozás kínálatában, tehát a beszerzés érdekében ezt érdemes felkeresnünk.

Egy jól működő elektromos ágaprító segítségével a tizedére is leredukálható a keletkezett zöldhulladék, így jóval egyszerűbben és olcsóbban el tudjuk vitetni a végterméket, de hasznosan is felhasználhatjuk azt. Komposztálás, mulcsozás, talajtakarás céljára optimális a ledarált gally, ha pedig erre használjuk fel, akkor nem kerül pénzünkbe az elszállíttatása sem. Nyilván azoknak éri meg az ágdaráló megvétele, akik rendszeresen, évről-évre így akarnak majd megszabadulni a kertjükben, a házuk előtt keletkezett zöldhulladéktól.

Ha valaki gyümölcsössel, szőlőültetvénnyel rendelkezik, annak pedig a nagyobb méretű elektromos ágaprító gép lesz az ideális választás. Szerencsére, a Novara cégnél mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelő modellt. A készleten lévő TRITONE MONSTER Trimon 12,5 elektromos ágaprító gépezet háromfázisú motorral működik. A súlya 360 kg, 4 aprítókéssel van ellátva, az aprítópengék száma pedig 24 darab. A gép méretei 2200x1500x1970 mm, a garat mérete 620×520 mm.

Erre a gépezetre 1 éves garanciát biztosít a gyártó. Bár 2 millió Ft fölött van az ára, de amennyiben több fa és bokor is van a házunk környékén, esetleg kisebb vagy nagyobb gyümölcsössel is rendelkezünk, akkor nagyon hamar megtérül az érte fizetendő összeg. Azonban az elektromos ágaprítók lényegesen praktikusabbak a kisebb kertekben, nagy előnyük a csendes működés, valamint egyszerűen mozgathatóak. Ha praktikus és egyszerűen kezelhető gépet keresünk, akkor mindenképpen célszerű a TRITONE MONSTER egyik típusa mellett dönteni.