Igencsak elterjedt a konyhai bojler 5 literes tartállyal

Konyhai bojler 5 literes

Vízmelegítő berendezését még egy szakember sem tudja megmenteni a cserétől? Akkor egy új Hajdu konyhai bojler 5 literes kivitelezésben kitűnően fogja majd szolgálni! Nagy előnye, hogy gyorsan felmelegíti a kapacitásuknak megfelelő vízmennyiséget, és csak annyi víz van benne, amely elegendő a mosdó vagy mosogató ellátására.

Mivel nem tárol felesleges folyadékot, így a hőveszteség is elhanyagolható. A konyhai bojler 5 literes kialakításából kifolyólag, a lehető legközelebb helyezkedik el a csapoló egységhez, így nem kell perceket várni a meleg vízre. Ezzel spórolhat a vízszámla összegén is. A készülék beszerelése nem túlságosan bonyolult, akár házilag is könnyen elvégezhető feladat.

Amennyiben mégis akadályokba ütközik, netán nem rendelkezik odahaza a megfelelő szerszámokkal a konyhai bojler 5 literes változatának telepítéséhez, forduljon szakemberhez! Bátran ajánljuk munkatársainkat, akik több tízéves munkatapasztalattal rendelkeznek a vízmelegítők szakszerű adaptálásában, szerelésében és felújításában.