A vizuális memória fejlesztése gyógyszerek nélkül

Vizuális memória fejlesztése

Az új ismeretek elsajátítása és főleg a nyelvtanulás felnőttkorban sokkal nehezebb, mint például gyermekként vagy fiatalon. A memória gondokat okozhatják az életkori sajátosságok, akárcsak az agy csökkenő vérellátása, a stresszes életvitel és sok más. Sokaknál a vizuális memória fejlesztése emiatt vált kötelezővé.

Nem vitás, hogy a túlterhelt agy egy idő után, egyszerűen nem képes már koncentrálni és rendszerezni a tanuláshoz nélkülözhetetlen információkat. Ekkor pedig az ember szinte semmit sem képes megjegyezni és nem tud készülni egy vizsgára, bemutatóra, munkahelyi gyűlésre, ahol előadást tart vagy bármi másra, amihez szükség lenne a jó emlékező képességre.

A vizuális memória fejlesztése segíthet a nyelvtanulás vagy egy új szakma megszerzésében felnőtt korban. Sokan ekkor egyből a különféle gyógyszerekre gondolnak, mint megoldásra. Ezek azonban legfeljebb az életkori gondokat kezelik, de sajnos életvitelből, stresszből eredő gondokon nem segítenek. Szerencsére vizuális memória fejlesztése megannyi egyéb módszerrel megoldható.

Ebben segíthet a sokak által ismert audió-vizuális stimuláció, amelyiknek hála javul a koncentráló, az emlékező képesség és a nyelvtanuláshoz szükséges rendszerező képesség egyaránt. Ebben nagy segítséget jelenthet a biorezonanciás teszt. A biorezonancia vizsgálat ára roppant kedvező, és a procedúra egyáltalán nem macerás.

A páciens biztosra veheti, hogy a teszt során egyetlen orvos, ápolónő vagy szakemberek sem fog a testébe tűvel vagy bármilyen kellékkel behatolni. A biorezonanciás eszköz komfortos, a bokára, csuklóra és fejre helyezhető egy speciális pánt segítségével. Ez gyors energetikai tesztet végez, aminek aztán az eredményeit egy mikroprocesszor tárolja.

Ezek az infók jelzik a páciens testében a vizsgálat időpontjában lévő stressz mennyiségét és a testének az energetikai állapotát egyaránt. A biorezonancia vizsgálat ára még úgy is kedvező, hogy mindez roppant korszerű technikára alapszik. A kütyü sejtekben a quantum szinten végbemenő változásokat alig pár perc alatt felderíti azoknak az elektromágneses rezgései alapján. A biorezonancia vizsgálat ára jutányos az egeszsegkapu.hu oldalon.