Jól jön a költöztető doboz

Költöztető doboz

Egyre kevesebb ember rendelkezik saját lakással, ami azt jelenti, hogy jelentősen nő az albérletben élők száma. Ennek következtében gyakran kerül sor arra, hogy valaki az összes holmiját át kell hordja az új otthonába. A költöztető doboz használata elkerülhetetlen abban a helyzetben, ha más albérletbe kell menni.

Tanácsos minél hamarabb ellátogatni a shop.zalapack.hu weboldalra, mert itt rengetegféle kartondoboz közül lehet választani. Kisebb és nagyobb méretben is szóba jöhet a vásárlás. A költöztető doboz összeillesztése igen könnyű feladat. A teherbírására sem lehet panasz.

Egyszerűen leragasztható, majd igény esetén kibontható. Különösen népszerű az ötrétegű változat, hiszen ez megvédi a tárgyakat az ütődésektől. A költöztető doboz belsejébe buborék fólia is rakható, aminek hála majd a törékenyebb holmikat sem kell félteni. Egyszerre minimum 5 vagy 10 darabot lehet vásárolni.

Barna színben nyílik lehetőség a rendelésre. A webáruház jóvoltából hamar megérkeznek a termékek. Érdemes ezeket a költözés után is megtartani, hiszen még máskor is jól jöhetnek.