Jura kávéfőzők, előre beprogramozott receptekkel

Kávéfőzők

Kávéfőzők

Létezik a világon egy olyan gondosan felépített márkanév, amelynek hallatán minden embernek, aki ismeri, a minőség és a finom zamatok jutnak eszébe. A Jura gépek már hazánkban is kaphatók. Internetes úton is lehetőség van a kávéfőzők megvásárlására.

Tulajdonképpen automata szerkentyűkről szó, amelyek presszókávét készítenek. Számos funkcióval rendelkeznek, amelyek jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy a kávékészítés könnyű és gyors tevékenység legyen.

A gép elvégez minden piszkos munkát a gazdája helyett, többek között nem szükséges belsőleg kitakarítani, hiszen minden ki- és bekapcsoláskor a masina kimossa magát. Ráadásul vízkőtelenítésre is képes, a Claris vízszűrő segítségével. Ha egy érdeklődő jobban szemügyre veszi az említett honlapot, észreveheti, hogy a kávéfőzők árszerinti kategóriába vannak sorolva.

Ez alapján mindenki könnyen eldöntheti, hogy melyik kávégép ideális számára a költség és a belső tulajdonságai alapján, hiszen a Jura nemcsak családokra és irodákra gondolt, hanem vendéglátó egységekre is.