Késtartó blokk nem csupán profi szakácsoknak

késtartó blokk

Késtartó blokk

Egy ilyen praktikus kiegészítő sikeresen kiegészítheti annak a helyiségnek a belső terét, ahol az étel készül. Az éles termékek együtt elhelyezve és nem szétszórva a konyhában, nem jelentenek veszélyt a ház lakóira. Erre a célra a késtartó blokk tökéletesen megfelel. Az ilyen speciális állványba helyezett kések mindig kéznél lehetnek a munkafolyamat során, ami nagyon kényelmes a háziasszonyoknak. A konyhakések fiókban vagy asztalon tartása nem praktikus, sőt, veszélyes is.

Ezért biztonságosabb az éles tárgyakat egy tartós anyagból készült, tágas késtartó blokkba helyezni. A gyártók ezeket olyan alapanyagokból készítik, mint a fa, a műanyag vagy a rozsdamentes acél. Ezek egyformán hasznosak a háziasszonyoknak és a profi szakácsoknak is, kényelmet nyújtanak a főzés során és a konyhát is rendezettebbé teszik. Az asztali állványok mellett, a gyártók a modern igényekre reagálva olyan mágnes csíkokat is készítenek, amelyek tökéletesen meg tudják tartani a kések súlyát. A késtartó blokk lehet kerek, négyzet vagy téglalap alakú is.

Vágásbiztos lánckötény rozsdamentes acélból

Az élelmiszeripar szinte minden ágazatára jellemző az éles vágószerszámok használata. Az emberi munkaerő aránya az automatizálás magas szintje ellenére változatlan maradt, ezért nagy figyelmet kell fordítani a biztonsági előírások betartására. Vannak olyan speciális termékek, mint amilyen a lánckötény is, aminek a célja az alkalmazottak teljes védelmének biztosítása a vágások és szúrások ellen. Sok különféle modell van a piacon, de sajnos nem mindegyikük használható az élelmiszeriparban.

Azok közül, amelyek használhatóak, nem mindegyik dicsekedhet jó minőséggel. A haccpshop.hu webáruház kínálatában megtalálható lánckötények megfelelnek az összes egészségügyi szabványnak és kiváló minőségi mutatókkal rendelkeznek. A magas korrózióállóság és hajlékonyság mellett, a munkavégzés során biztosítják a szükséges kényelmet. A 100%-ig rozsdamentes acélból készült lánckötények könnyen tisztíthatóak és a széles hevederüknek köszönhetően jól illeszkednek.