Az őrkonténer költséghatékony megoldás

őrkonténer

Őrkonténer

Építkezések, gyártelepek, kórházak, irodaházak, de egyéb létesítmények gyakran megkívánják az éjszakai felügyeletet. Erre nagyon alkalmasak a költséghatékony őrkonténer épületek. A világ különböző kikötőiben se szeri, se száma a felhasználatlanul kallódó konténereknek, amelyeket jobb híján bezúznak.

A világban azonban az újrahasznosítás, költséghatékony és öko-lábnyomot csökkenteni hivatott tendencia terjedésével egyre népszerűbbek a konténerépületek. Ezeket a nagyszerű szerkezeteket ugyanis számos célra használhatjuk. Az őrkonténer kialakítása az egyik ilyen felhasználási lehetőség. Mi az előnye egy ilyen épület kialakításának? Az alapanyag rendkívül strapabíró, a szerkezete stabil, a telepítése viszont roppant gyors, sőt, mobilissá tehető, egyik telephelyről könnyedén a másikra helyezhető.

Az őrkonténer is elképzelhető kényelmes enteriőrrel. Téves elgondolás, hogy konzervdoboz érzete lesz az épületnek. A konténerek esztétikus külső és belső kialakítására bármikor lehetőség van, műszaki felszerelhetőségének pedig nincsenek határai.