Lábszelep KPE csőhöz, a hosszan tartó szivattyúkért

Lábszelep KPE csőhöz

A jól működő rendszer alapfeltétele, hogy minden, még a legkisebb alkatrész is a helyén legyen. Nincs ez másképp a vízellátásban sem. Lábszelep KPE csőhöz már szinte bármilyen jellegű szaküzletben vásárolható, és egyre nagyobb kínálatban is, hiszen az évek során nagyon sok szakember felfedezte a benne rejlő lehetőségeket.

A polietilén anyagnak köszönhetően már eleve sokkal könnyebb a rendszer megfelelő minőségét és működését biztosítani, ráadásul a felszerelése is olyan egyszerű, hogy bárki percek alatt meg tudja oldani. Ennek ellenére nem árt, ha a szivattyúra még nagyobb tekintettel van.

Mivel ez az egyik alapvető alkatrész, ezért elengedhetetlen a fokozott védelem az éveken át tartó hibamentes használathoz. Egy lábszelep KPE csőhöz illesztve az egyik legnagyobb kár megakadályozásában segít, megelőzve a szárazon futást. Ez azt jelenti, hogy miután leáll a szivattyú, a víz már nem fog visszaáramlani a tartályba. Főként önfelszívó szivattyúknál alkalmazzák, amelyeknél a szívócső végére illesztik fel.