Mi az a műlencse beültetés? Tényleg javíthat a látáson?

műlencse műtét

Műlencse műtét

Nagyon szomorú, amikor valaki nem látja elolvasni az újságot vagy az üzletben a termékek címkéit, csak szemüveggel, de mindenhová azt sem viszi magával. Kiküszöbölhetőek az említett mindennapos bosszúságok, egy látásjavító lencseműtéttel. Több előnye is lehet a műlencse műtétnek. Ennek eredményeképpen, a páciens közelre és távolra egyaránt tökéletesen fog látni szemüveg vagy kontaktlencse nélkül. A műlencse beültetés egész életre szóló megoldást jelent és az operált személynél nem alakulhat ki szürkehályog (cataracta) sem.

Dr. Nagymihály Attila szemész szakorvos kizárólag magas minőségű lencsékkel dolgozik, trifokális EDOF vagy monofokális műlencsét ültet be a páciensek szemébe. 45 éves kor fölött nem képes minden távolságra biztosítani az éleslátást a lézeres látásjavítás. Az életkorral romlik a szemlencse alkalmazkodó képessége, ami lézeres eljárással nem korrigálható teljesen, csak lencseműtéttel.

Az eljárás teljesen fájdalommentes és az altatástól sem kell félni, mert a pácienst nem altatják el a műtét idejére, hanem szemcseppekkel érzéstelenítik a műtét helyét. Dr. Nagymihály azért jelenti a legjobb választást, mivel 25 éves sebészeti tapasztalattal rendelkezik a látásjavító szemműtétek területén. Eddig több mint 10 000 szemlencse/szürkehályog beavatkozást végzett el. Ambuláns beavatkozás keretében végzi a lencseműtéteket, magánorvosi körülmények között. Az operációt követően, a páciens a rendelőben pihen egy keveset, majd pedig az otthonában élvezheti a jó látást.

A doktor úr magas tudásának és tapasztalatának, illetve a minőségi, korszerű technológiának köszönhetően, a műlencse beültetés műtét kockázatai minimálisak, a gyógyulási idő pedig rövid. A trifokális lencse beültetésének esetén nem kell szemüveget hordania a páciensnek közelre, középtávolságra és távolra sem többé. Biztató, remek kilátások ezek mindazoknak, akik megunták már a szemüveg viselésével járó nyűgöt és anélkül szeretnének tökéletesen látni. A drnagymihaly.hu weboldalon felvehetik a kapcsolatot a szakemberekkel.