Miért előnyös a csapra szerelhető vízszűrő?

Vízszűrő

Vízszűrő

A tiszta ivóvíz létfontosságú. Ezt isszuk és ezt használjuk főzésre is. Az ásványvizek csak részben jelenthetnek megoldást a szükséges napi vízmennyiség biztosítására. Ugyanis a csapra szerelhető vízszűrő a vegyi anyagoktól mentes vizet biztosítja.

Ezek közül az egyik a klór, de egyre gyakrabban lehet olvasni a gyógyszermaradványokról, valamint a mezőgazdaságban használatos vegyszermaradványokról is, amelyek bizonyos mennyiségben kimutathatóak az ivóvízben. 

Az intenzív mezőgazdaság következtében, hosszú évek alatt az itt használatos vegyszerekkel megtelik a talaj, illetve a szennyvízbe belekerülnek a gyógyszerek. Ezért jelenthet megoldást a csapra szerelhető vízszűrő, hiszen házilag biztosítja a tiszta vizet.

Ez pedig a legegyszerűbb és arányaiban a legolcsóbb módszer egészségünk védelmére. Szervezetünknek a víz az egyik alapeleme, tehát a napi bevitt mennyiség minősége elengedhetetlenül fontos. A csapra szerelhető vízszűrő átfolyó rendszere azonnali felhasználásra biztosítja a tisztított vizet.