mózeskosár

Mózeskosár a zavartalan pihenéshez

Kényelmes és független alvóhelyet keres az újszülöttnek már az első hónapokban? Önnek az is fontos, hogy a baba a közelében aludhasson? Sok szülő szerint a mózeskosár tökéletesen megfelel ezekre a célokra, mivel lehetővé teszi, hogy a kisbaba biztonságban és közel legyen alvás közben, ráadásul kevesebb helyet foglal el, mint egy kiságy a hálószobában.

Ettől függetlenül, természetesen a kiságy használata is a kezdetektől fogva lehetséges, amennyiben a baba felügyelet alatt áll. A biztonságos alvásra vonatkozó útmutatások azt tanácsolják, hogy a csecsemő az első 6 hónapban egy szobában aludjon a szülővel.

Fontos az is, hogy a kicsi hanyatt feküdjön, sima felületen és saját, önálló alvóhelyen. A mózeskosár kényelmes és zárt helyet biztosít a pihenéshez. Ez önmagában is gyönyörű bútordarab, ami robusztus, mégis elegáns szerkezetének és stílusos esztétikájának köszönhetően, kiállja az idők próbáját.

A gyakran természetes anyagok felhasználásával készült mózeskosár könnyű és rendkívül légáteresztő alvóhelyet biztosít a nappali szunyókálás vagy az éjszakai alvás idejére.