kád paraván

Nem maradnak csúnya foltok a kád paravánon

Egyre többen választják a zuhanykabint, a kényelem és a víztakarékosság miatt. Azonban nem mindenki akar lemondani a forró és pihentető fürdőről. Szerencsére kombinálhatja a két fürdőszobai berendezési lehetőséget. Ezt a kád paraván segítségével teheti meg.

Egy ilyen, szerelvényre szerelt üvegszárny remekül használható egy kis fürdőszobában, amivel gyakran meg kell küzdeni azoknak, akik tömbházban laknak. A kád paraván mindenekelőtt sok helyet takarít meg. Nem kell külön-külön gondolkodnia a kád és a zuhanyzó megvásárlásán. Nálunk a fürdőszobájának egy kis részét kihasználva rendelkezhet ezzel a két megoldással. Ha a fürdőhelyiség nem a nagy méretével tűnik ki és szeretné, hogy egy forró fürdő alatt ellazulhasson, a frissítő zuhany alatt feltöltődhessen energiával, akkor a kád paraván lesz a tökéletes megoldás.

Ez az elem megvédi a fürdőszobát a fröccsenő vízzel szemben. Emellett érdekes dekoráció is lesz, mert a kínálatunkban elérhető modellek közül soknak érdekes a díszítése, ami egyedivé teszi a dekorációt.