Mellnagyobbítás árak 2023-ban – Van ahol akció is jár a műtéthez?

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás

A nők körében a mellnagyobbítás az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozás, hiszen a formás keblekkel tudják igazán megmutatni a világnak a szépségüket. Persze mindenki tisztában van azzal, hogy a műtétekért fizetni kell, méghozzá nem is keveset. Dr. Falus György weboldalán is érdemes szétnézned. Azt, hogy pontosan mekkora összeget kell fizetned a mellnagyobbító műtétért, csak egy személyes konzultáció után tudja megmondani a plasztikai sebész.

Dr. Falus György esztétikai sebésznél a konzultáció ingyenes, ráadásul lehetőséged van kihasználni a tavaszváró akciót is. Ha a mellnagyobbításhoz az amerikai Mentor implantátumot választod, ahhoz kapsz örökélet garanciát, illetve árkedvezményt is egy bizonyos ideig. Ez a kitűnő szakember sokéves tapasztalattal rendelkezik a szakmában, tehát nyugodtan rábízhatod magad, mert az eredmény kifogástalan lesz. A mellnagyobbítás előtt néhány analízist el kell végezned, maga a műtét pedig altatásban történik és 1 napig kell befeküdni.

A megfelelő mellimplantátum kiválasztásában segít a plasztikai sebész. Valamennyi kellemetlenségre számítanod kell a beavatkozást követően. Az operáció után fájdalmas, feszítő érzés keletkezik a mellekben, ami egyéntől függően, pár napig igen erős fájdalommal járhat. Viszont fokozatosan csökken, néhány hét vagy esetleg hónap alatt teljesen elmúlik. Akkor szűnik meg a kellemetlen tünet, amikor a szervezet megszokja az implantátum okozta változásokat. Ahogy a mondás is tartja, a szépségért meg kell szenvedni! A beavatkozás után egy speciális kompressziós melltartót is hordanod kell, illetve rendszeres kontrollvizsgálatra járnod.

További 2 hónapig kíméletes életmódot szükséges élned, nem szabad sportolni, erős terhelésnek kitenni a szervezetet. Mellnagyobbítás után 6 hónapig tartózkodnod kell a napozástól is, ugyanis a heget nem érheti sem mesterséges fény, sem napsugár, mert deformálódhat. A munkába való visszatérés egyéni alkattól, illetve a foglalkozás jellegétől függ. Irodában dolgozóknak 1 hét, fizikai megterheléssel járó foglalkozás esetében 2 hónap is lehet.