nerf fegyverek

Önfeledt kikapcsolódásra hívnak a Nerf fegyverek

A Hasbro márka népszerű puskáinak és pisztolyainak sorozatain belül több játékot is gyártottak, amelyek megfelelnek az egyes korosztályoknak és érdeklődési köröknek. A legnépszerűbb Nerf fegyverek habszivacs lőszerrel vannak ellátva.

A nyárra érdekes alternatívát jelentenek a Nerf Soaker vízipisztolyok, míg a tinédzsereknek és felnőtteknek a Rival sorozat fegyverei készülnek. A lőszerek a Nerf fegyverek esetében lágy golyókból állnak, amelyek senkinek sem képesek fájdalmat okozni. Az ilyen játékok szabadtéri aktivitásra ösztönöznek, futásra, ugrálásra késztetnek, ezáltal javítják a fittséget és a fizikai állapotot. Ráadásul a játék során a stratégiai és taktikai gondolkodási készségeket is megdolgoztatják. Remek lehetőséget nyújtanak arra is, hogy filmekből, sorozatokból vagy számítógépes játékokból epikus jeleneteket idézzünk fel.

A Nerf fegyverek kínálatában a kis pisztolyok éppen úgy megtalálhatóak, mint a több tucat töltényt tartalmazó tárakkal ellátott óriás puskák. A játék azonban továbbra is teljesen biztonságos.