Pár mondatban a mágneses USB C kábelről

mágneses USB C kábel

Mágneses USB C kábel

A legkülönfélébb elektromos kütyükre igaz manapság a minimalista dizájn, a felhasználóbarát kialakítás és a teljes egyszerűség, már ami a kezelhetőséget illeti. Ez igaz az ezekhez tartozó kellékekre is, amire talán az egyik legjobb példa a mágneses USB C kábel. Amikor az okostelefonhoz szeretni valaki egy töltőt választani, akkor a vezetékkel nem rendelkező modell bizonyul a kifogástalan választásnak.

Azonban utazás közben nem mindig bizonyul a leghatékonyabb megoldásnak. Ezért is kedvelt a mágneses USB C kábel, ami praktikus és hatásos. Ha kocsiban van az ember és onnan tölt, esetleg egy powerbank-re van szüksége, vagy éppen laptop kell a töltéshez, abszolút nem mindegy, hogy milyen tartozékot használ. Számtalan oka van annak, amiért a mágneses USB C kábel minden esetben megállja a helyét. A legfontosabb tulajdonsága, hogy egy nagyon gyors töltést biztosít.

A mágneses USB C kábel mellett szól a stramm, tartós kialakítás, hiszen ez nem törik meg és nem szakad ki. Megvehető 1 méteres változatban is. A praktikusságát igazolja, hogy akármilyen USB töltővel alkalmazható. Aki megunta már, hogy éves szinten kell cserélje a telefon csatlakoztatóját, töltőjét, az mindenképp jól fog járni ezzel az eszközzel.

Y Sub kábel, a megbízható mélynyomó vezeték

A különféle kábelekre nem csupán a telefonok, hanem a hangfalak és mélynyomók esetében is nagy szükség van. A biztos sikert a high-end, audiofil Y Sub kábel garantálja, ami temérdek audio rendszernél tökéletesen, problémák nélkül alkalmazható.

Nem fog csalódást okozni majd a KáCsa Audio Expert Line szériájának kétszeres árnyékolású 0,8 mm2 keresztmetszetű tömör UP-OCC mono-kristályos réz vezetőkkel készült szimmetrikus Y Sub kábel. A speciális kialakítás teljes mértékben biztosított, hiszen adott a fekete, kígyóbőrre hasonlító PVC bevonat, ami a Y Sub kábelt még sajátosabbá varázsolja.

Az Y Sub kábel egyedisége még abban rejlik, hogy az egymásra sodrott erek közötti teret polipropilén raffia tölti ki. Egyes korszerű vezetékeknél már megfigyelhető a nagyon új UP-OCC technológia, aminek köszönhetően a kábel mentes az elektromos rezisztenciától.