A praktikusság jegyében született Grundfos Alpha2

Grundfos Alpha2

A mai modern építészeti megoldások esetében, leggyakrabban az egycsöves vagy kétcsöves esetleg padlófűtéses rendszerekkel találkozhatunk. A Grundfos Alpha2 mindhárom épületgépészeti megoldás esetén kiválóan alkalmazható. Ez a típus rugalmasan alkalmazkodik a pillanatnyi rendszerigényekhez.

A jól látható módon elhelyezett és egyszerűen értelmezhető kijelző panel megkönnyíti a szivattyú mindennapos kezelését. Általános alapbeállítása lehetővé teszi, hogy a legtöbb rendszerhez gyorsan és problémamentesen lehessen csatlakoztatni és indítani. Halk üzemelés mellett, alacsony energiafogyasztással képes működni a Grundfos Alpha2.

Ezt a típust a gyártó ellátta automatikus éjszakai üzemmód beállítással is. Ezt a lehetőséget a felhasználó a kezelőpanelen egyszerűen aktiválhatja. A Grundfos Alpha2 szivattyút 5 év garanciával lehet megrendelni. Az optimális szivattyú kiválasztása szakértelmet kíván. Amennyiben szaktanácsadásra van szüksége, keresse kollégáinkat, akik a vásárlás előtt és után is készséggel állnak a rendelkezésére!