Robot porszívó applikációs működtetéssel

Robot porszívó

Robot porszívó

Mit szólna hozzá, ha most egyetlen képernyőérintéssel elvégezhetné a porszívózás feladatát az egész lakásban? A legújabb robotporszívó fajták biztosítják azt, hogy mobiltelefonos applikáción keresztül irányíthassa a készüléket. Elég, ha megérinti a képernyőt, és a porszívó automatikusan nekilát a feladatnak.

Nem kell felügyelni, nem kell állítgatni, de még arra sincs szükség, hogy eltegyen mindent az útjából. Navigációs rendszerének és a kamerájának köszönhetően a robotporszívó remekül tájékozódik és az egész házat körbejárja, miközben alaposan megtisztítja a padlót vagy a szőnyeget.

Működése csendes, így akkor sem kell halogatni a takarítást, ha a másik szobában éppen pihennek. Nyugodtan megnézhet egy filmet közben, vagy beszélhet telefonon, hiszen a zúgás nem fogja zavarni semmiben. Amíg a robotporszívó végzi a dolgát, Ön pihenhet, foglalkozhat a családjával, vagy akár nekiláthat a fontosabb teendőknek is, amit normális esetben csak a porszívózás után kezdhetne el. Az innovatív berendezés segítségével búcsút mondhat a fáradalmaknak ezen a téren.

Aki még csak most hall először a robot porszívó csodáiról, annak a robotguru.hu oldal hasznos információkat adhat. Különféle teljesítménnyel rendelkező modellek egyaránt megvásárolhatók, valamint az érintőképernyős és nyomógombos típusok között is lehet válogatni. Modelltől függően, a porszívózási sebesség is eltér. Aki gyors eredményt szeretne elérni rövid idő alatt, annak az új iRobot Roomba 980 típus kitűnő választást jelent.

A navigációs rendszerét illetően szenzorok segítségével történik a takarítás, hiszen feltérképezi az útvonalat, és a környezethez igazodik. Sőt, még turbó fokozatra is kapcsolható, ha kevés ideje van, de a kosz annál nagyobb. Ha épp nincs otthon, és eszébe jutott, hogy jó lenne kiporszívózni, mire hazaér, akkor az applikáció segítségével bárhol és bármikor elindítható a folyamat. Míg régen kézzel kellett végigmenni a szőnyegen, vagy éppen kefét használt a hajszálak eltüntetése érdekében, most a robot porszívó teljesen megváltoztatja a fárasztó és hosszadalmas folyamatot.