Sport babakocsi az aktív szülőknek

Sport babakocsi

Az aktív, sportos életről a gyermek születése után sem kell lemondani, hiszen már babakorban is be lehet vonni a kicsit a különféle mókákba. A sport babakocsi mind a szülőnek, mind pedig a csemetének kellemes sétát biztosít, így a szülő megőrizheti a fittségét, miközben tartalmas időt tölt a gyermekével.

Az anyukáknak gyakran okoz kellemetlenséget, hogy a felszaladt kilókat nincs mikor és hol leadják, hiszen edzőterembe járni sokaknak valódi luxus a kicsi első pár évében. Senki nem szeretne ugyanakkor a napi babás sétákról lemondani, hiszen az kötelező program. A jó minőségű sport babakocsi mindkét igénynek megfelel, kényelmes és biztonságos jármű a kicsinek, kiváló „sporteszköz” a nagynak.

Egy dinamikus séta vagy futás átmozgatja az egész testet és közben a gyermek sem unatkozik. Prémiumminőségű Thule sport babakocsi megvásárolható a stilusosutazas.hu webáruházból, különböző színben és modellben. Ez a márkájú babakocsi nagyon tartós, könnyű tolni és rengeteg extrával van felszerelve. Rendelje meg Ön is!