szamos cipők

Szamos cipők valódi bőrből

A gyerekcipők kiválasztásakor ügyelnünk kell arra, hogy megfelelő tartást adjon a lábaknak és kényelmes anyagból készüljön. A Szamos cipők minőségi előírásoknak megfelelően, magas színvonalú technikával, valódi bőrből készülnek. Vízállóak, emellett kiválóan szellőznek.

A Szamos cipők modelljei nemcsak stílusosak, de mindegyik hozzájárul az egészséges lábak fejlődéséhez, a láb egészségének megőrzéséhez. A gyártónál megtalálható téli, nyári és átmeneti modell egyaránt. A nyári lábbelik között találunk balerinát, pántos kiscipőt. Könnyűek és a talpuk hajlékony. A téli darabok között vannak meleg, bundás csizmák, termo béléses, de vízhatlan bakancsok is. Fiúk és lányok ízlésvilágának is megfelelő a kínálat. Vidám, színes lábbelik várják a lurkókat.

A valódi bőr Szamos cipők magyar termékek, így a megvásárlásukkal nemcsak gyermekünk lábának kedvezünk, de a gazdaságnak is. Hideg és meleg évszakokban is a legjobb választás. Minőségi, megbízható termék, mert a gyártónál a strapabírás és a kényelem alapkövetelmény.