Tatratea, az erős ízek birtoka

Tatratea, az erős ízek birtoka

Tatratea, az erős ízek birtoka

Vannak, akik az italok közül a lágyat, kevésbé erőset szeretik, mások pedig a férfias aromákat helyezik előnyben. Az erős ízek kedvelőinek most lehetőségük van egy különlegesség kipróbálására.

A gyógynövényekből, teakivonatból készült tatratea olyan íz mámort okoz a fogyasztásakor, amit nem sok likőr biztosít. A likőr érdekes alapanyagok különleges összhangját képezi. Többek között tartalmaz feketeteát, sokféle gyógynövény és gyümölcs kivonatokat, de gyümölcspárlatokat. Mindezeket optimális adagokban keverve, kiváló minőségű alkohol egészíti ki.

A tatratea több kivitelezésben is kapható, az alapanyagok keverésétől függően, számos aromával is forgalomba hozzák. Az alapkivitelben csak a feketetea frissítő íze érezhető, de ha valaki szereti az egzotikus aromákat, azok számára is van megoldás. A tatratea citrus tealikőrt az erős citrom, lime és grapefruit illata hatja át, kirobbanó egzotikus ízt kölcsönözve. Az erősebb likőr kedvelőinek a betyáros változatát érdemes figyelembe venni, de vigyázat, mert tényleg erős!