teleszkópos rúd

Teleszkópos rúd a magas ablakokhoz

Ha magasan vannak az ablakok és a tisztításukhoz keres egy profi terméket, nem szükséges tovább kutatnia! A teleszkópos rúd könnyű, nagy szilárdságú, strapabíró anyagból készül.

Ez a termék 2×1,5 m hosszúra állítható és a csavaros kupakkal záródó rendszere könnyen kezelhető. A teleszkópos rúd elengedhetetlen az ablakok és a mennyezet tisztításához. Tökéletesen működik kereskedelmi és háztartási használatra egyaránt.

Általában azt javasoljuk, hogy az Ön által használt gumibetét, valamint alátét márkájához illeszkedő rudat vásároljon, azonban ezek gyakran felcserélhetőek. Webáruházunk a legkézenfekvőbb ár-érték arányt kínálja, így érdemes a termékeink között nézelődni. Az Euromop nem ok nélkül az egyik piacvezető márka az ablaktisztító berendezésekben, így kiváló minőségű eszközöket várhat el.

A teleszkópos rúd széles körben használható, többszintes épületek üvegeinek és falainak, ipari létesítmények, valamint hatalmas napelemek tisztítására is. Ez a termék kombinálható üvegtisztítóval, törlővel, valamint hálókefe tartozékkal is.