kerti gépek

A kerti gépek igen sokfélék lehetnek

A dísz- és konyhakertek karbantartása időigényes feladat, de a korszerű szerszámok és berendezések birtokában jelentős mértékben felgyorsítható és hatékonyabbá tehető a munkavégzés.

A trgszerszam.hu webáruház a fémipari készülékek mellett, igen széles kínálattal áll az érdeklődők rendelkezésére, a kerti gépek termékkategórián belül is. A webshopban beszerezhető gyakorlatilag minden, amire a kertekben, gyümölcsösökben vagy a ház körül szükség lehet.

A kerti gépek gyártása terén, a méltán elismert Makita, Hecht, Scheppach, Riwall és mások készülékei lelhetőek fel a webhelyen, igen elfogadható ár-érték arányban és a barkács jellegű felhasználás mellett, komoly teljesítményű, masszív ipari berendezések formájában is.

Van a kerti gépek között ágaprító, szecskázó, földfúró, fűkasza, szegélyvágó, fűnyíró, gyeplazító, hintafűrész, kapálógép, láncfűrész, lombszívó, magas nyomású mosó, permetező, rönkhasító, sövényvágó, szivattyú, kerti kocsi, ráadásul elérhetőek az adott gépekhez szükséges kellékek is.