melatonin tabletta

A melatonin tabletta biztosítja a nyugodt éjszakákat

Ezt a hormont az emberi agy tobozmirigye termeli, ami szabályozza az alvás-ciklusokat. A melatonin tabletta alkalmazásával könnyedén korrigálhatja a szervezet belső óráját. Különösen hasznos olyan esetekben, amikor az alvásritmus felborult. Segít álomba szenderülni a stresszes mindennapok során.

Mivel a szervezet által előállított hormon, ezért a kiegészítő formájában történő bevitele általában kevesebb mellékhatással jár, mint a hagyományos altatók. Antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek támogatják a sejtek védelmét a káros szabadgyökökkel szemben.

A melatonin tabletta nem csupán az alvászavarok esetén eredményes. Hatékonyan lép fel emésztési probléma, szezonális depresszió és bizonyos fájdalomtípusok ellen. Lefekvés előtt ajánlott bevenni, az adagolása pedig az egyéni szükséglettől és az adott készítmény erősségétől függ.

Mindenesetre, mielőtt bármelyik terméket elkezdené szedni, konzultáljon az orvosával! A melatonin tabletta előnye, a többi altatóval szemben, hogy nem okoz függőséget.