tonhalkonzerv

Tonhalkonzerv, az egészséges finomság

Az egészségtudatos táplálkozásra törekvők étrendjéből semmiképpen sem hiányozhatnak a halételek. A fehérjékben gazdag, ízletes tonhalkonzerv egyértelműen az egyik legkiválóbb választás, ráadásul bárhová – munkahelyre, utazásra – magunkkal vihetjük, ha egy igazán szervezetbarát tízóraira, uzsonnára vagy vacsorára vágyunk.

A portugál Valflôr márkájú tonhalkonzerv az organikust túlszárnyaló biodinamikus gazdálkodás terméke. Különlegessége, hogy a tonhalat abban a Monchique-ből származó ásványvízben konzerválják, amit már a régi rómaiak is alkalmasnak tartottak a különféle egészségi problémák kezelésére.

Ez a prémiumminőségű élelmiszer 120 grammos kiszerelésben rendelhető meg az iztenger.hu internetes oldalról, ahol sok más hasonló árucikk is beszerezhető, az algatermékektől kezdve, a halpástétomokon át a tenger gyümölcseiből és persze halakból előállított készételekig.

Ezen a virtuális piactéren számos kedvezmény is vár a vásárlókra. Például a Valflôr tonhalkonzerv jelenleg az eredeti árnál 20%-kal olcsóbban kapható.