A TELC felsőfokú nyelvvizsga elvégzése

Felsőfokú nyelvvizsga

Bármilyen nyelvtanfolyamot a nyelvvizsga zár le, ennek segítségével határozzák meg az elért szintet és kapják meg a résztvevők a diplomájukat. A felsőfokú nyelvvizsga, ahogy a megnevezés is mutatja, a legmagasabb elérhető szintet jelzi. Természetesen ez már igényel egy alaposabb tudást, gazdagabb szókincset, fejlettebb nyelvtant.

A BeHappy Nyelviskola keretein belül a TELC nyelvvizsgát lehet elvégezni, ami átlátható, kiszámítható, jó felépítésű, így megkönnyíti a célirányos felkészülést. A TELC vizsgái egynyelvűek, így nincs bennük fordítás. A felsőfokú nyelvvizsga előtt a tanulót egy próba nyelvvizsga várja. Ha ez jól sikerül, akkor következhet a tudás megmérettetése „élesben”.

A TELC felsőfokú nyelvvizsga két részből tevődik össze. Az egyik a szóbeli, a másik pedig az írásbeli rész. A szóbeli alatt felmérik a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget. Az írásbeli során az olvasott szöveg értése és a fogalmazási készség, levélírás elemzése következik. Bővebb információk a behappynyelviskola.hu weboldalon találhatóak.