Az Adidas foci cipő megannyi változata

Adidas foci cipő

Az Adidas márkát senkinek sem szükséges bemutatni, illetve azt sem kell taglalni, hogy miért ez lett Európa egyik leghíresebb, sportfelszereléseket gyártó és forgalmazó vállalata. A brand egyik igazi kincse az Adidas foci cipő, amelyik számtalan típusban, méretben és színben beszerezhető.

Az elmúlt évek egyik közönség kedvence a Predator Adidas foci cipő volt. Ezt a gyártó a tiszta játék képviselőinek találta ki. Ezekben az erő dominál és szinte mindegyik darab bőrből készült. Akik hordtak már ilyet, tisztában vannak vele, hogy a kényelemben verhetetlenek. A Predator fajták nagy kedvelői közé tartozik David Beckham, Xavi, Frank Lampard és Patrick Vieira is.

Az F50-es Adidas foci cipő sem maradhat ki a felsorolásból. Ez a legkönnyebb lábbelinek titulálható, amelyik szintetikus felsőrésszel bír és kifejezetten csatároknak lett tervezve. Ennél a talpfajták, stoplik variálhatóak. Az F50 Unit modellt Lionel Messi és Dzsudzsák Balázs is szívesen hordta. Végezetül ott van az AdiPure Adidas foci cipő, amelyik az elegáns játékosok kedvence. Ezt a klasszikusság jellemzi.