fog implantátum budapest

Esztétikus fog implantátum Budapest belvárosában

Nemcsak típus, hanem márka szerint is vannak különbségek a pótlások között, amelyek alapján osztályozva vannak. A Nobel Active és az Alpha-Bio azonnal terhelhető fog implantátum Budapest lakosainak körében igencsak népszerű. Leginkább nemrégiben kihúzott fogak esetén ajánlják a szájsebészek.

A Straumann, valamint a Nobel Replace típusok a régebben eltávolított rágócsontok helyettesítésére kínálnak remek megoldást. Általánosságban elmondható, hogy minden változat a tartósságra épül, így jelentős különbségek nem fedezhetőek fel. Silány termékeket egyetlen gyártó sem dob piacra.

A fog implantátum Budapest intézményeiben személyre szabottan készül, ami azt jelenti, hogy miután megvizsgálásra került a csontállomány sűrűsége, a szakemberek a pácienssel közösen kiválasztják a legmegfelelőbb típust.

Az árat befolyásoló tényezők közé tartozik a csontpótlás szükségessége, az allergiavizsgálat és persze a felépítmény anyaga. A fog implantátum Budapest rendelőiben úgy kerül megválasztásra, hogy milyen régen veszítette el a rágócsontokat.