A lakkozott parketta ápolása egyszerűbb, mint gondolná

Lakkozott parketta ápolása

Lakkozott parketta ápolása

Tartós, karcmentes, gyönyörű padló, ami igazán hangulatosság varázsolja otthonát – ez jól hangzik! Igaz? Márpedig az ápolt, szép parketta nem elérhetetlen, még a mindennapos használat és erős igénybevétel esetében sem. Ha Önnek is a lakkozott parketta ápolása és hatékony kezelése a célja, akkor érdemes jó minőségű és válogatott alapanyagokból álló készítményeket választania ehhez.

Mindenekelőtt célszerű megválogatnia, hogy milyen típusú tisztítószert alkalmaz a felület felmosása során, hiszen többféle remek termék kapható, de nem mindegyik használható fel az adott padlóhoz. Válasszon kimondottan lakkozott parkettához készített tisztítót és kezelő anyagot, az optimális hatás eléréséhez.

Például a Polish Remover remekül ápolja a parketta felületét. Ez a folyékony koncentrátum a szennyeződéseket is eltünteti, így például cipősarok nyomoktól is megszabadítja a padlót. Hogy a lakkozott parketta ápolása kényelmes is legyen, használjon praktikus eszközöket, például felmosó-kocsit vagy higiéniás felülettisztítót!